Vstop za stranke
SI DE EN
prikaži:

Moke in mlevski izdelki

Na voljo imamo široko izbiro konvecionalnih in BIO mok.

Surovine za sladoled

Pri nas najdete: stabilizatorje za sladolede, mlečne in sadne paste, polive in prelive, kornete,.....

 

 

 

Zmesi in izboljševalci za pekovstvo

Nudimo raznovrstne zmesi, koncentrate in izboljševalce za kruh in pekovsko pecivo.

Arome in barvila

Tržimo priznane arome in barvila visoke kakovosti podjetja Tastepoint (EX Etol)

Embalaža

Pri nas najdete raznoliko embalažo (termoposode, škatlice za slaščičarstvo, vrečke,...)

Pripomočki za pekarstvo

Rokavice za peči, noži,....

Margarine

Poskrbijo, da je vaše testo gladko in elastično, izdelki pa rahli, okusni in ravno prav hrustljavi. Imamo tudi izdelke z RSPO certifikatom.

Olja in maščobe

Obogatijo vaše izdelke pri pečenju, cvrtju, peki, pripravi testa ali pripravi solatnih prelivov.

Kandirano
in suho sadje

Kandirano in suho sadje nista le lep okras vaših prazničnih kolačev, sladoledov, zmrznjenih pen, kruhov in tort, odlično se priležeta tudi kot priloga mesu. Z bogato paleto barv, tekstur, vonjev in okusov so možnosti uporabe pri peki in kuhanju pravzaprav neskončne.

Oreščki

Velik izbor in visoka kakovost. Celo, drobljeno, mleto, praženo… Kot dodatek jedem, pekovskim izdelkom, slaščicam ali samostojno kot malica. Orehi, mandlji, lešniki…

Semena

Velik izbor in visoka kakovost. Bogat vir vitaminov, mineralov, antioksidantov… obvezna sestavina v jedilniku vsakogar. Sezam, mak, lan, chia…

Sadni nadevi in marmelade

Sadni nadevi in marmelade, izdelani iz izbranih surovin, z različno vsebnostjo sladkorja in dodatkov, s svojimi svežimi, polnimi okusi in barvitostjo, dodajo vašim izdelkom značilen sladko-kisel sadni okus in rahlo, nežno, kremasto teksturo. Zmeraj na zalogi tudi toplotno stabilni izdelki, ki ohranijo svežino pri zamrzovanju, tajanju in obdelavi pri visokih temperaturah.

Mlečni izdelki

Kot osnovna skupina živil. Bogat vir beljakovin, vitaminov, mineralov… trajno mleko, smetana, jogurt, sir…

Rastlinske smetane

Smetane rastlinskega izvora, s svojim polnim okusom, bogato aromo in kremasto strukturo, pripomorejo k pripravi slaščic ter prvovrstnih nadevov, polnil, krem in pen za torte in peciva, končnemu izdelku pa dodajo trdnost in stabilnost ter s tem tudi lepši, bolj svež videz.

Želatine

Enostavna za doziranje, preprosta za uporabo. Želatina, vezivno in želirno sredstvo živalskega izvora, poskrbi za optimalno zgostitev vaših prelivov, želejev in strnjenk ter s tem enostavno pripravo pekovskih in slaščičarskih izdelkov izvrstnega okusa in nežne teksture želeja. Zmeraj na zalogi želatine v različnih oblikah in pakiranjih, tudi izključno goveja želatina.

Vanilijeve kreme

S svojim polnim, kremastim okusom je odlična kot samostojen izdelek ali okras sladicam ter kot osnova za neskončno število izpeljank tortnih nadevov, namazov, prelivov ali sladic v kozarčkih.

Kakav in čokolada

Z različnimi deleži kakava. Imamo tudi izdelke z UTZ certifikatom.

Mesni izdelki

Mesni izdelki, bogat vir beljakovin, poskrbijo za raznolikost ponudbe in širino okusov vaših jedi. Zmeraj na zalogi sveži, zmrznjeni ali suhi mesni izdelki, različnih izvorov in pakiranj, pripravljeni za različne načine priprave.

Sladkorji

Sladkor je osnovno živilo, najpogosteje uporabljeno v pekarstvu in slaščičarstvu. Izboljša in poudari okuse, vpliva na barvo in teksturo izdelka. Zmeraj na zalogi sladkorji za vse namene, kristalni ali v prahu, različnih blagovnih znamk in pakiranj.

pokliči in preveri zalogo:

02 2350880 info@rams.si

Rams d.o.o.
Tržaška cesta 31
2000 Maribor

02 23 50 880
www.rams.si
info@rams.si